10% korting!

Iemand heeft je 10% korting gegeven op onze producten! šŸ˜€ Die zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook nog eens afkomstig van vrije bedrijven. De medewerkers bepalen daar samen wat en hoe(veel) ze produceren en/of distribueren. En wat ze met de opbrengst doen! Regelmatig besluiten ze dan andere sociale projecten te ondersteunen. En wat er over blijft als winst, wordt eerlijk verdeeld. Bovendien gebeurt dit alles met groot respect voor natuur en klimaat.

Je bent op deze pagina belandt omdat iemand die je kent je 10% korting heeft gegeven op een bestelling bij de Vrije Markt! Maak kennis met onze producten, en ondersteun de inspirerende projecten waar ze vandaan komen. Meer informatie vind je op de rest van de website en de producten. Om de korting te krijgen moet je je hier registreren. Wanneer je vervolgens met dat account bestelt, krijg je 10% korting op je bestelling! En degene die jou hier heeft gebracht? Die krijgt ook 10% korting, op haar/zijn/hun volgende bestelling.

Wil je ook mee bouwen aan een vrije en rechtvaardige economie, Ć©n vaker met korting bestellen? Dat kan! Nadat je je hebt geregistreerd, zal je een referral-link in je account kunnen vinden. Deel die met anderen, en ontvang opnieuw 10% korting wanneer iemand via die link zich inschrijft en een bestelling plaatst. Zo groeit stap voor stap de Ć©cht vrije markt, en heb je daar zelf ook direct wat aan šŸ˜‰

Menu