Paper Jam

Paper Jam is een collectief dat print voor activisten die proberen de wereld een betere plek te maken, van flyers tot posters tot boeken. Ze werken op donatiebasis zodat iedereen zelf kan bepalen wat ze kunnen missen. Daarmee hopen ze een bijdrage te leveren aan de activistische beweging.

Een aantal mensen de noodzaak zag van een meer op infrastructuur georiënteerde manier van het opbouwen van bewegingen. Daaruit is Paper Jam ontstaan. Ze hopen verschillende strijden te verbinden. Er zijn gigantische hoeveelheden toffe mensen en organisaties die werken aan enorme hoeveelheden kleine projecten, zonder enige relatie of communicatie tussen elkaar. Paper Jam wilt een knooppunt van de beweging zijn; mensen en strijden verbinden en de revolutie bouwen. Paper Jam is non-commercieel en ook geen NGO. Het is een anti-kapitalistisch collectief. Daarom zijn ze flexibel in de gevraagde donaties, en daarom kan je hen op het laatste moment bellen om toch nog flyers te hebben tijdens een actie.

Het meeste van ons leesvoer wordt door Paper Jam gedrukt. Meer weten over Paper Jam, benieuwd naar hun andere uitgaves en/of iets bij ze laten drukken? Ga naar hun website.

Menu